Εξωδικαστική Διευθέτηση Οφειλών – Πάντα υπάρχουν λύσεις !

εξωδικαστική διευθέτηση οφειλών
  • όταν πιστεύεις ότι οι προτάσεις που σου γίνονται από Διαχειριστές των FUNDS ή Δικηγορικά γραφεία είναι ….”ελκυστικές” και συμφέρουσες….
  • όταν θεωρείς ότι είσαι προικισμένος να κλείνεις good deals με τον “αντίδικό” σου ! ( τράπεζα – διαχειριστή/fund )
  • όταν πιστεύεις ότι μπορείς να διαβάσεις και να αντιληφθείς/κατανοήσεις την δανειακή σύμβαση που υπέγραψες χωρίς καν να την διαβάσεις !
  • όταν εν τέλει πιστεύεις ότι είσαι δικηγόρος, οικονομολόγος, γιατρός, καθηγητής, αρχιτέκτονας, υδραυλικός, και άρα δεν χρειάζεσαι να συμβουλευτείς κανένα. …. δεδομένου ότι τα ξέρεις όλα !!!

Πρέπει να ξέρεις ότι εκεί κάποιοι ποντάρουν …. – Ποντάρουν στον απύθμενο ‘ξερολισμό’ σου ! και μάλιστα θα σ’ επαινέσουν για τα χαρίσματά σου… και μάλιστα με ‘τακτ’… !

΄Επιτρέψτε μου να πω τούτο :

Όπως το “εύλογο” είναι να απευθύνεσαι στους κατάλληλους – εξειδικευμένους ανθρώπους για να διεκδικείστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η όλη διαδικασία απαιτεί υπομονή, επιμονή και υποστήριξη των προσπαθειών για την επίλυση των διαφορών.

Στην προκείμενη περίπτωση έχουμε ένα καταναλωτικό δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις αλλά με δυνατότητα στην τράπεζα να προσημειώσει /δημιουργήσει εξασφαλίσεις ποσού 60΄.000 ευρώ το οποίο εν τέλει έκλεισε στα 8.000 ευρώ τα οποία κατέβαλε ο δανειολήπτης σε τρεις (3) δόσεις.

κούρεμα καταναλωτικού δανείου !

Μάθετε να διεκδικείτε ! Σημασία όμως έχει να διεκδικείτε ‘σωστά’.

Συγχαρητήρια στην Μελίνα Μπάχλα, την διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαμεσολαβήτρια της Ομάδας μας που μετράει εκατοντάδες επιτυχημένες εξωδικαστικές διευθετήσεις οφειλών και όχι μόνο.

Η επιλογή είναι του καθενός ξεχωριστά αρκεί το “θέλω” του καθενός να είναι δυνατό.

Επικοινωνείτε μαζί μας !

Στέφανος Γ. Κουλουμπής

215 7777 100 / 69 361 40 361

info@snkgroups.grΑφήστε μια απάντηση