Κούρεμα 94,66 % – Από €121.894,34 στα 6.500,00

κούρεμα 94,64% σε 4 δάνεια
όταν διεκδικείς σωστά… κουρεύεις !

Όταν ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ … κερδίζεις !

Υπεγράφη Ιδιωτικό Συμφωνητικό με την Intrum Hellas DAC / Δουβλίνο, Ιρλανδίας εκπροσωπούμενη από την διαχειρίστρια εταιρεία Do Value.

Αφορά τέσσερα (4) τραπεζικά προϊόντα εκ των οποίων το ένα με προσημείωση και με συνολική απαίτηση ποσού € 121.894.34

Αναρτούμε και το κείμενο του Ιδιωτικού Συμφωνητικού για να γίνει απόλυτα αντιληπτό ότι η “σωστή” προσέγγιση και η ορθολογικά σχεδιασμένη “διεκδίκηση” οδηγεί σε θετικό για τον δανειολήπτη αποτέλεσμα.

Τα δάνεια αυτά είχαν συναφθεί με την Eurobank. Έχουμε τονίσει το πόσο σημασία έχει η έλλειψη ‘νομιμοποιητικών’ εγγράφων από πλευράς των funds. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να εκτιμήσουμε σωστά την κατάσταση χωρίς να την υποτιμήσουμε και/ή υπερεκτιμήσουμε και να διαπραγματευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό και έγινε στην περίπτωση αυτή & μπράβο στη διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Τραπεζική Διαμεσολαβήτρια Μελπομένη Ελένη Μπάχλα που έφερε σε πέρας αυτήν την εξωδικαστική επίλυση διαφοράς.

Πέρα όμως από αυτό, εξετάσαμε και γνωρίζαμε ότι τα δάνεια αυτά είχαν πωληθεί στο 3% της αξίας τους. Υπήρχαν και άλλα στοιχεία που συνηγόρησαν στο να στηθεί η διαπραγματευτική στρατηγική.

“Διεκδικώ” είναι και παραμένει η λέξη κλειδί.

Στέφανος Κουλουμπής

S&K Consulting Group

ΧρηματοΟικονομικοί Σύμβουλοι

τηλ. 215 7777 100 / κιν. 69 361 40 3611 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση