Εξωδικαστική Διευθέτηση Οφειλής / Do Value – Eurobank

Δάνειο καταναλωτικό ύψους 46.658,11 εξοφλήθηκε με καταβολή ποσού 5.064,61 ευρώ.

Σταθερά, η θέση μας είναι να “ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ” !

Το “διεκδικώ” αφορά διεκδίκηση των δίκιων μας μέσω της δικαστικής οδού αλλά και διεκδίκηση εξωδικαστικά μέσω της διαπραγμάτευσης/διαμεσολάβησης για την εξεύρεση μιας λύσης /ρύθμισης που δεν θα απορυθμιστεί μετά από΄ 4-6 μήνες αλλά που θα δώσει την δυνατότητα να ολοκληρωθεί σωστά η “συμφωνία”.

Επειδή πολλοί δέχεστε λεκτικές πιέσεις μέσω τηλεφωνικών κλήσεων από εισπρακτικές εταιρείες που λειτουργούν για λογαριασμών των διαχειριστριών εταιρειών, των τραπεζών και /ή των funds δεν πρέπει να επιτρέψετε ο “πανικός” να γίνει ο μπούσουλας των αποφάσεών σας αλλά με απόλυτη ψυχραιμία και ηρεμία να εξετάσετε με το “ποιόν” που γνωρίζει την όλη διαδικασία μπορεί να συνεργαστείτε για να διεκπεραιωθεί με επιτυχία η συμφωνία της εξωδικαστικής επίλυσης της υπάρχουσας διαφοράς.

Για την περίπτωση στην οποία αναφερόμαστε, “μπράβο” στην ομάδα της Μελίνας Μπάχλα, τραπεζικής διαμεσολαβήτριας, διαπιστευμένης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με ένα αριθμό “διαμεσολαβήσεων” που υπερβαίνει τις 1.500 υποθέσεις.

Τελικά την “οικονομική μας υγεία πρέπει να την προσέχουμε πολύ γιατί επιδρά καταλυτικά στην ψυχική, πνευματική και σωματική μας υγεία.

Στέφανος Γ. Κουλουμπής

Χρηματο-Οικονομικός Σύμβουλος

τηλ. 215 7777 100 – κιν. 69 361 40 361Αφήστε μια απάντηση